För kommunikatörer
Newsworthy Content

Newsworthy hjälper organisationer kommunicera data med hjälp av lokalvinkling och personalisering.
Tänk 290 pressmeddelanden i stället för ett.

Vad kan Newsworthy göra för er?

Öka genomslag med lokala vinklar
All data innehåller stora trender, men också regionala avvikelser. Newsworthy lyfter fram och förklarar statistik ur ett lokalt perspektiv.
Effektivisera
Vårt arbetsflöde är helt kodbaserat. Newsworthy kan automatisera analyser och utspel ni gör varje månad eller kvartal.
Skapa innehåll
När du skriver en artikel, skriver vi hundra. Newsworthy kan inte bara producera stora mängder text, utan också grafik, delningsbilder och slides till presentationer en masse.

Case: Lärarförbundet

Genom lokalvinklade analyser av skolrelaterad statistik har Newsworthy hjälpt Lärarförbundet lyfta lärarfrågor i medierna.
Bakgrund
Bakgrund
Skolverkets statistik över lärarbehörighet är viktig för Lärarförbundet att kommunicera kring för att lyfta frågor om lärarbrist.
Utförande
Lokalt vinklade rapporter som i text och grafik beskriver lärarbehörigheten i samtliga kommuner och län. Publicerade på sajt och genom Mynewsdesk.
Genomslag
Genomslag
Omkring hundra publiceringar med referens till förbundet i framför allt lokala nyhetsmedier. Plus betydande longtail-effekt i trafik.

Kunder

Newsworthy Content riktar sig till företag, organisationer och myndigheter. Här är några av de vi samarbetat med.

Newsworthy Campaign Engine

Befintliga verktyg för att skicka nyhetsbrev och pressmeddelanden fungerar bra när du har en version av en text. Med vår kampanjmotor kan du nå tusentals mottagare med ett anpassat innehåll.
Bestäm mottagare
Vem vill du nå? Kanske alla lokalredaktioner eller kommuner? Specifika tjänstemän? Eller varför inte era egna medlemmar?
Formulera mejl
Med hjälp av Newsworthys robotskrivare formulerar vi ett mottagareanpassat mejl till samtliga adressater. Inget klipp-och-klistra.
Skicka med ett klick
Med ett automatiserat utskick ser Newsworthy till att rätt mejl går till rätt mottagare. Men ni står som avsändare i mejlet.

Mät genomslaget

Vi vill att ni ska utvärdera oss med data. I samarbete med Retriever kan vi ta fram en rapport över kampanjens genomslag i medierna.
Antal publiceringar
Du får siffror på genomslag per titel och medietyp.
Geografisk spridning
Var i landet blev genomslag störst?
Sociala medier
Hur många interaktioner skapade nyheterna i sociala medier?